ЗАВРШЕНИ СЕ ОЧИГЛЕДНО НЕЈЗИНИТЕ ТЕНИСКИ ДЕНОВИ

БЕШЕ КРАЛИЦА НА ТЕНИСОТ: Сега е кралица на џунглата! (ФОТО)

Таа своевремено беше најдобриот светски рекет, но не размислува повеќе на рекетите и жолтите топчиња.

објавено: 27 август 2018 - 19:45

Јелена Јанковиќ цело лето го помина на море, патувајќи од плажа до плажа и објавувајќи на слики на социјалните мрежи.

Последната „фотка" од Србинката доаѓа од Сан Диего, нејзиниот „дом". Себе си се дефинираше како „кралица на џунглата".

Најново во Другата страна на спортот