ТАЖНА ВЕСТ ЗА МОМЦИТЕ

Алана знае да прости, нема да го откачи Павел! (ФОТО)

И покрај скандалот кој го направи нејзиното момче, Алана Мамајева потврдла дека не поднела барање за развод со рускиот фудбалски репрезентативец...

објавено: 19 октомври 2018 - 19:30

И покрај скандалот кој го направи нејзиното момче, Алана Мамајева потврдла дека не поднела барање за развод со рускиот фудбалски репрезентативец...

Павел Мамајев може да биде мирен, барем од една страна, онаа поубавата, која ја креира неговата сопруга, Алана Мамајева.
Руската секс-бомба сепак не поднела барање за развод на бракот после скандалот кој го приреди мамајев, заедно со Александар Кокорин, кога во алкохолизирана состојба брутално претепа еден руски политичар.

Руските медиуми напишаа дека Мамајев и Кокорин претепале едно офцијално лице од Министерството за трговија и индуистрија, кој ги предупредувал за недолично однесување во едно московско кафе.
А веднаш потоа Алана Мамајева поднела барање за прекин на бракот со Павел.

Сепак, оваа згодна девојка побрзо-подобро сето тоа го демантираше преу социјалните мрежи, и на тој начин ги растажи момците ширум светот кои сакаа да ја видат слободна!

Најново во Другата страна на спортот