| контакт | маркетинг

Маркетинг

- Ценовник за рекламен и огласен простор во печатеното издание на „Македонски спорт“:

 

- Ценовник за рекламен и огласен простор во печатеното издание на „Македонски спорт“ за Предвремени избори за пратеници во Собранието на Република Македонија 2014 :

- Ценовник за рекламен и огласен простор во печатеното издание на „Македонски спорт“ за Претседателски избори 2014 :


 

- Ценовник за онлајн рекламирање на sport.com.mk:


 

 


МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА Скопје, ул „Васил Ѓоргов“ 16, 1000 Скопје

тел: 02 3089-241, 02 3089-242, 02 3089-259,

02 3089-265, 02 3089-250

факс: 02 3089 251

e-mail: reklami@mpm.com.mk

 

НАЈНОВИ ВЕСТИ
17.03.2018
17.03.2018
17.03.2018
17.03.2018
17.03.2018
МИКС
повеќе >
SPORT.COM.MK 2014. сите права задржани
DEVELOPED BY Nextsense